O nama

Eurocom International d.o.o je jedna od vodećih kompanija na tržištu bivše Jugoslavije, na području uvoza kancelarijskog materijala, školskog pribora, papirne galanterije, pisaćeg pribora, promotivnih poklona i računarske opreme. Pored domaćeg, svoje proizvode plasira i na inostrana tržišta u širem okruženju.

Osnovano je 2003. godine kao predstavništvo grupacije EUROCOM, jedne od vodećih kompanija na području uvoza i distribucije papirne galanterije, kancelarijskog materijala, školskog i pisaćeg pribora, poslovnih i promotivnih poklona i računarske opreme.

U našem prodajnom programu nalaze se priznate svetske robne marke kao što su: MAPED, PIGNA, OPTIMA, PENTEL, PARKER, WATERMAN, ROTRING, SCHNEIDER, CASIO i PAPERMATE.

Važan segment našeg asortimana čine školske i promotivne torbe i rančevi, vreće za patike i ostali tekstilni proizvodi kao što su pernice, novčanici, torbice za novac i sl. Grupacija EUROCOM od početka rada razvija vlastite brendove STREET i OPTIMA, dok istovremeno radimo i na licencnim proizvodima (DISNEY, CATALINA ESTRADA, ICE AGE, BETMAN, SUPERMAN, REAL MADRID, BARCELONA i dr.). Teži da ponudi najatraktivnije i najaktuelnije licence. Koliko je taj segment poslovanja važan ukazuje i činjenica da EUROCOM grupacija ima vlastiti tim dizajnera koji vredno radi na kreiranju proizvoda do najsitnijih detalja. Kompanija DISNEY uvrstila je model školskog ranca koji je kreirao naš dizajnerski tim u redovnu ponudu na tržištu cele Evrope. 

Od osnivanja, sada već davne 2003. godine, vizija Eurocom kompanije je da postane vodeća kompanija u oblasti školskog priborakancelarijskog materijalaposlovnih i promotivnih poklona u centralnoj Evropi.

Od 2015. godine Eurocom je priširio svoj asortiman sportskom opremom Peak.

Zbog različitih afiniteta potrošača ova kompanija kontinuirano menja svoj asortiman kako bi udovoljila željama svojih potrošača, pa i onih najzahtevnijih.

Misija kompanije se zasniva na pružanju kvaliteta proizvoda i usluga, a želja za inovacijama i kreativnim rešenjima je dovela kompaniju do liderske pozicije na kojoj se danas nalazi.

Kompanija Eurocom International poseban akcenat stavlja na svoje zaposlene i trudi se da ih pravovremeno usavršava u skladu sa standardima koje diktira tržište u čvrstom uverenju da obučen i stručan kadar doprinosi najbržem razvoju kompanije.

Stvaranjem prijatnog radnog okruženja u kom dominiraju odgovornost prema zaposlenima i briga o široj društvenoj zajednici, Eurocom International doprinosi činjenici da su njegovi zaposleni, najbolji ambasadori kompanije, koji prenose pozitivnu energiju i izvan svog radnog okruženja.

Kreiranjem najpovoljnijih uslova poslovanja sa svojim partnerima gradimo dugoročne i prijateljske odnose!

 
ISTORIJA

2003 Osnovana kompanija Eurocom International D.O.O..
2010 U svoju ponudu uvodi MAPED proizvode.
2015 Kompanija kompanija je preseljena na novu lokaciju na Batajnički drum 211b.
2015 U svoju ponudu je uvrstila PEAK, još jedan vodeći brend kada je sportska oprema u pitanju.
   


 

Street Optima Dymo Rotring Disney Waterman