Poštovani klijenti,

Želimo vas obavestiti da zbog prvomajskih i Vaskrsnjih praznika nećemo moći realizovati nove porudžbine od 01.05 do 06.05. Sve narudžbine primljene tokom ovog perioda biće obradjene nakon praznika.

Hvala na razumevanju.

Vaš Eurocom

RASPRODAJA
Šifra: 23144

TYVEK NEPODERIVA KOVERTA 305X406X51 54gr

https://www.youtube.com/watch?v=2oZ5nlBC9t8
Ovaj inovativni materijal pruža sigurnije, pametnije i najbolje `eco-frendly` rešenje za slanje Vaših važnih dokumenata. Koverte su pogodne za štampu, čak i na regularnom laserskom printeru.
Ultra lagani materijal - lakši od papira, ali znatno jači i izdržljiviji. Otporan je na vodu i vlagu. Neko je prosuo kafu na Vaš TYVEK koverat? Uhvatilo Vas je nevreme i koverat je pokisao? Nema problema, TYVEK je nepromočiv i čuva Vaša vredna dokumenta.
Otporan je na kidanje, cepanje i bušenje. TYVEK koverte odolevaju grubom rukovanju koje je u poštama uobičajno prilikom manipulacije i isporuke pošiljki.
Napravljene su od 100% reciklirajućeg materijala.
Uvek prepoznatljive TYVEK koverte imaju karakterističan izgled i prepoznaju se čak i na dodir - svetlo bela boja, svilenkasto gladak materijal. TYVEK koverte se vidno razlikuju od ostalih koverata. Izuzetna belina koverte poboljšava izgled grafike kod štampe i podiže korporativni imidž Vaše kompanije na viši nivo.
TYVEK zaštitni materijal NIJE papir - znatno je lakši od papira, ali je mnogo jači, što je važan faktor kada šaljete nešto teško i kabasto. Kada se običan papirni koverat nakvasi, on upija vlagu i raspada se. TYVEK ne upija vlagu i ne raspada se. Običan papir se može lako pocepati, probušiti i uništiti. TYVEK je otporan na sve ove opasnosti.
100 kom kut / 200 kom karton.
OznakaKoličinaEAN kod pakovanja
KOM123144
Street Waterman PENTEL SAMSONITE Optima